Olakšice 2024.OBAVIJEST ZA RODITELJE/SKRBNIKE - olakšice
 

 

OSTVARIVANJE PRAVA NA SUDJELOVANJE RODITELJA/SKRBNIKA u cijeni redovitog programa ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja djece za 2024. godinu
 

Obavijest o ostvarivanju prava roditelja/skrbnika na sudjelovanje u cijeni redovitog programa ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja u predškolskim ustanovama Grada Zagreba 2024. možete pronaći OVDJE (kliknuti na poveznicu).

Dokumentacija se dostavlja računovodstvu Vrtića na e-mail adresu: nedi.saletic@vrtic-vrbik.hr ILI karmen.zupan@vrtic-vrbik.hr.

Kontakt broj za eventualne upite je 01/6199-541.
 
Popunjeni i potpisani Zahtjev za ostvarivanje prava na olakšicu, zajedno s popratnim obrascima, roditelji/skrbnici trebaju dostaviti predškolskoj ustanovi najkasnije 29.2.2024.  

Dokaze o ispunjavanju uvjeta za ostvarivanje prava na olakšicu roditelji trebaju dostaviti vrtiću najkasnije 25.3.2024.
 
Obrasce možete preuzeti u centralnom objektu Vrtića ili OVDJE (kliknuti na poveznicu). Obrasci moraju biti popunjeni i vlastoručno potpisani.

  

Roditelji/skrbnici koji ne dostave Zahtjev za ostvarivanjem prava na olakšicu zajedno s priloženim obrascima (Izjava o čl. zajedničkog kućanstva i Izjava o prihodima zajedničkog kućanstva) – plaćaju ekonomsku cijenu za redoviti program. Ekonomska cijena utvrđena je točkom 3.2.1. Programa javnih potreba i iznosi 252,17 € mjesečno.
 
Roditelji/skrbnici koji dostave gore navedene obrasce, a ne dostave dokaze o ispunjavanju uvjeta na temelju kojih se može utvrditi iznos sudjelovanja – plaćaju najviši iznos sudjelovanja određen prema dohodovnom cenzusu, odnosno 79,63 € mjesečno.S poštovanjem,

Dječji vrtić Vrbik


 

 
Objavljeno: 12.2.2024.


Ispiši stranicu