Prijelaz u drugi vrtić
OBAVIJEST O PRIJELAZU DJECE IZ DRUGOG GRADSKOG DJEČJEG VRTIĆA - U DJEČJI VRTIĆ VRBIK


 

Ukoliko je usvojena Vaša molba za premještaj u Dječji vrtić Vrbik, do kraja kolovoza ne trebate ništa poduzimati u Dječjem vrtiću Vrbik.
 
U svom trenutnom dječjem vrtiću trebate provjeriti trebate li predati zahtjev za ispis i u kojem roku ga trebate predati.
 
Ispisati se trebate s 31.8.2023., ne ranije, a od 1.9.2023. krećete u DV Vrbik ukoliko Vam je prihvaćena molba za premještaj u DV Vrbik.
 
U DV Vrbik trebate krajem kolovoza (zadnji tjedan) dostaviti Zahtjev za upis u vrtić sa svom popratnom dokumentacijom, te dokumentaciju za olakšice/plaćanje vrtića i karton djeteta (to biste trebali preuzeti u trenutnom dječjem vrtiću koji dijete pohađa). Bez te dokumentacije roditelji ne mogu potpisati ugovor za polazak u DV Vrbik od 1.9.2023.


Zahvaljujemo na razumijevanju.

Dječji vrtić Vrbik

 
______________________________________________
 

Obavijest o mogućnosti prijelaza iz Dječjeg vrtića Vrbik u drugi dječji vrtić Grada Zagreba možete pročitati OVDJE.  


 

Roditelji/skrbnici čije je dijete upisano u gradski dječji vrtić koji im ne odgovara po mjestu stanovanja, mogu poslati molbu za prijelaz u drugi gradski dječji vrtić između 20.3. i 24.3.2023.

Molbu za prijelaz možete preuzeti OVDJE, a možete je preuzeti i u objektima Vrtića.

Potpisana i skenirana molba šalje se e-mailom na vrtic-vrbik@zagreb.hr .Popis dječjih vrtića Grada Zagreba možete pogledati OVDJEPrijelaz se odnosi na polazak u drugi vrtić od 1.9.2023. te su roditelji dužni, u slučaju prihvaćanja njihove molbe, ispisati dijete iz DV Vrbik s 31.8.2023. (ne ranije).


Obavijest o prihvaćanju ili odbijanju molbe za prijelaz bit će poslana roditeljima e-mailom, i to 3.4.2023.
Ova obavijest ne odnosi se na premještaj u druge objekte i programe Dječjeg vrtića Vrbik za djecu koja ostaju u DV Vrbik!


Objavljeno: 7.3.2023.

 


Ispiši stranicu