Događanja i obavijestiPoštovani roditelji,

OVDJE možete pronaći obavijest/uputu vezanu za hripavac.
S poštovanjem,
Dječji vrtić Vrbik


______________________________________________
Pozivamo Vas na Dječju Utrku "Trk! Za Zdravlje!" - Korak Prema Zdravijoj Budućnosti!
 
S ponosom Vas pozivamo na jedinstven događaj u srcu našeg glavnog grada – dječju utrku "Trk! Za zdravlje!", koja će se odvijati na Trgu bana Josipa Jelačića, 21. travnja 2024. od 10:00 do 13:00 sati. Pozivamo sve mlade i obitelji na dan ispunjen zabavom, edukacijom i, prije svega, promicanjem zdravlja.
 
Zašto "Trk! Za zdravlje!"? Cilj je osvijestiti najmlađe o važnosti zdravih životnih navika od rane dobi, uključujući i znanje o vlastitim zdravstvenim pokazateljima, kao što je kolesterol.
 
Program Događanja:
10:00 – Otvaranje programa s predstavnicima organizatora i zabavnim aktivnostima za djecu i roditelje. Posebno ističemo nastup mladog hrvatskog blues glazbenika Odina Sokača u pratnji njegovog sjajnog benda!
12:00 – Start utrke, gdje će mladi natjecatelji imati priliku pokazati svoju brzinu i snagu.
13:00 – Svečana dodjela nagrada.
13:30 – Zatvaranje događanja s porukom da zdravlje počinje s nama.
 
Pridružite Nam Se u Misiji za Zdraviju Budućnost za naše najmlađe!
 
OVDJE
 
ili putem QR koda
 


 
 
U sklopu nacionalne kampanje "Znaš li svoj broj?", koja promiče važnost ranog otkrivanja visokog kolesterola i prevencije kardiovaskularnih bolesti, ova utrka dolazi kao rezultat suradnje Grada Zagreba, Gradskog ureda za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom, Hrvatskog društva za aterosklerozu HLZ-a, Kliničkog bolničkog centra Zagreb, Ministarstva zdravstva te brojnih drugih partnera.
 
 
_____________________________________________
Poštovani roditelji,

oni koji su predali molbu za prijelaz svog djeteta u drugi program i/ili objekt Dječjeg vrtića Vrbik od 1. rujna 2024.g., obavijest o mogućnosti prijelaza dobit će, kao i svake godine, u lipnju.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

S poštovanjem,

Dječji vrtić Vrbik


_____________________________________________


OBAVIJEST RODITELJIMA O PLAĆANJU VRTIĆA od 1. rujna 2023.                                                       
 
Iz Programa javnih potreba:
„Mjesečni iznos uplate roditelja/skrbnika za ostvarivanje redovitog petodnevnog programa je fiksan i ne ovisi o broju dana boravka djeteta u gradskom dječjem vrtiću.
Iznimno od stavka 1. ovoga članka, za mjesec u kojem je dijete boravilo u gradskom dječjem vrtiću do najviše 5 dana, a izostanak je opravdan liječničkom potvrdom, roditelj/skrbnik plaća 40 % utvrđenog iznosa sudjelovanja u cijeni programa.“

Molimo roditelje da liječničke potvrde koje se odnose samo na cijeli mjesec za umanjenje plaćanja dostavljate na  mail: nedi.saletic@vrtic-vrbik.hr do 5-og u mjesecu za prethodni mjesec.
Sve ostale potvrde/ispričnice dostavljate kao i do sada, u odgojne skupine.
 
 
U Zagrebu, 21.03.2024.

_____________________________________________

Ispod teksta se nalazi poziv Službe za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti NZJZ „Dr. Andrija Štampar“ na Tribinu pod nazivom „Nesretni roditelji, sretna djeca – je li to moguće?, , koja će se održati 25. ožujka 2024. godine s početkom u 18,00 sati putem You tube kanala.
__________________________________________________
RASPORED UTVRĐIVANJA PSIHOFIZIČKOG STANJA DJECE
ZBOG UPISA U I. RAZRED OSNOVNE ŠKOLE ZA ŠKOLSKU GODINU 2024./2025.
Dopis Gradskog ureda

Raspored prema gradskim četvrtima - tablicaobjavljeno 29.1.2024.
__________________________________________________


ZATVARANJE PODRUČNIH OBJEKATA


Poštovani roditelji,

  • područni objekt Poljane (Fausta Vrančića 9) bit će zatvoren od 17.7. do 25.8.2023.
  • područni objekt Cvjetno (Prisavlje 4) bit će zatvoren od 24.7. do 25.8.2023.


te će u navedenom razdoblju djeca boraviti u centralnom objektu Vrbik, Šetalište Jurija Gagarina 10.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Dječji vrtić Vrbik

objavljeno 4.7.2023.
__________________________________________________POZIV NA TRIBINUPoštovani,

objavljujemo poziv Službe za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti NZJZ „Dr. Andrija Štampar“ na Tribinu pod nazivom Nitko me ne vidi - usamljenost i izoliranost kod mladih, koja će se održati 31. svibnja 2023. godine s početkom u 18,00 sati putem You tube kanala.

Ovaj poziv upućuje se stručnim suradnicima i ostalim djelatnicima, te roditeljima koji bi mogli biti zainteresirani za ovu važnu odgojnu temu.

S poštovanjem,

Dječji vrtić Vrbik


________________________________________________________________________

AKCIJA ČIŠĆENJA


Povodom obilježavanja Dana planeta Zemlje i stogodišnjice podružnice Čistoća, Grad Zagreb i Zagrebački holding ovog vikenda, 22. i 23. travnja 2023., organiziraju i sudjeluju u akcijama čišćenja gradskih četvrti.

OVDJE možete pronaći plakat koji sadrži raspored akcija po pojedinoj gradskoj četvrti. 


________________________________________________________________________


                                 

6. Dani medijske pismenosti u organizaciji Agencije za elektroničke medije i Ureda UNICEF-a za Hrvatsku, u suradnji s brojnim partnerima i uz podršku Ministarstva kulture i medija i Ministarstva znanosti i obrazovanja, održat će se od 24. do 30. travnja 2023.

Glavni ciljevi projekta su podizanje svijesti javnosti o važnosti medijske pismenosti i kritičkog razmišljanja o medijskim sadržajima, stvaranje prilika za medijsko obrazovanje što većeg broja građana, posebice djece i mladih, te podrška nastavnicima i odgojiteljima osiguravanjem obrazovnih materijala za razvoj medijske pismenosti.

Na portalu medijskapismenost.hr, koji je glavna komunikacijska platforma Dana medijske pismenosti, već su dostupna 33 obrazovna materijala i 20 videolekcija, koji su od objave prvih materijala 2018. do sada preuzeti više od 850 tisuća puta, a objavljujemo i nove obrazovne materijale.

Ove godine slogan Dana medijske pismenosti je “U ravnoteži – online i offline” i fokus je na utjecaju medija i društvenih mreža na mentalno zdravlje djece i mladih, na problemu dezinformacija te važnosti kritičkog promišljanja i medijskog obrazovanja.
Letak za roditelje

 


Objavljeno: 14.4.2023.____________________________

UPISI U OSNOVNU ŠKOLUBrzo i jednostavnije online naručivanje za upise u osnovnu školu na TERMINKO.HR  - plakat možete preuzeti OVDJE.
Objavljeno: 24.3.2023.


Ispiši stranicu